Veiligheid, waar hoor je het tegenwoordig niet meer. Veiligheid is een hot item maar toch… het heeft een stoffig imago. Maar is dat terecht?

Veiligheid komt steeds meer. Steeds meer bedrijven zijn VCA gecertificeerd en zijn dus ook verplicht medewerkers met VCA te hebben. Steeds meer bedrijven hebben strenge regels op het gebiedt van veiligheid. Bijvoorbeeld bouwhelmen terwijl je een stuk van de bouwplaats af staat. Alles met maar één doel. Zorgen dat er niks verkeerd gaat.

Mede door dit ‘overdreven’ beleid van veel bedrijven krijgt veiligheid het verkeerde, stoffige imago. Totaal niet terecht, want veiligheid is stoer. Nee, je bent niet stoer als je zonder bouwhelm of andere persoonlijke beschermingsmiddelen durft te lopen. Je bent stoer als je dat wel durft. Maar ja… het moet er dan natuurlijk wel mooi uitzien.

Steeds meer wordt eraan gedaan om veiligheid stoer te laten worden. En met succes. Neem nu de BaseBall bouwhelm. Een schitterend, sportief ogend product met enorm veel kwaliteit, veel instel mogelijkheden en ja… mede daardoor wel ons verkoopsucces.

Of neem de GriSport werkschoen Nordic. Een wandelschoen die is aangepast naar werkschoen. Maar wel met de S3 veiligheidsklasse. Sportief, lichtgewicht en veilig.

Vanaf nu is veiligheid stoer!