Enige tijd geleden heeft Tricorp een nieuw product op de markt gebracht. De verkeersregelaarspolo met lange mouwen. Een uniek product in de verkeersregelaarsbranche. Maar is het ook het perfecte product?

Lange tijd werd dit product gemist in de verkeersregelaars branche. Tussen de softshell en de parka van Tricorp zat niet nog een product. Daar is nu dus verandering in gebracht. Een verkeersregelaarspolo met lange mouwen. Een uniek product met uitstekende specificaties, EN ISO 20471:2013 klasse 3 gecertificeerd en biedt bescherming tegen de zon. Uitermate geschikt dus voor verkeersregelaars die vaak in de zon staan.

Dit product zit zeer comfortabel. Dankzij de lichte stof zit deze polo lekker soepel om je lichaam en voelt deze niet warm aan. Ook niet op de warmere, plakkerige dagen. De zwarte randen bij de mouwen zorgen ervoor dat dit gedeelte minder snel vies wordt en het zal ook minder snel gaan slijten. Dit product is voorzien van extra reflecterende strepen voor extra zichtbaarheid en voldoet hiermee aan de klasse 3 normering. Ook op snelwegen zou dit dus geldige veiligheidskleding zijn.

Maar elk voordeel heeft zijn nadeel. Ook dit product is niet perfect. Wij missen namelijk heel erg een portofoonlus danwel een portofoonzakje. Helaas is er dus geen kans om deze op te bergen of op te hangen. Ook de kleurstelling is niet helemaal wat ik had verwacht. De zwarte randen bij de kraag en de mouwen zijn niet helemaal wat ik graag zou willen. Maar dit is uiteraard een persoonlijke kwestie.

De voordelen op een rij:

  • Uniek in de Branche
  • Klasse 3 certificering
  • Wering van zonnestralen
  • Soepele stof

De nadelen op een rij:

  • Geen portofoonlus of zakje

Conclusie:

Een prachtig, nieuw product met nog enkele verbeterpuntjes voor de volgende serie. Maar het is absoluut een aanrader voor de echte verkeersregelaar die er professioneel bij wil staan. Bestel snel!