Klantenservice:
GWN bedrijfsartikelen is specialist in verkeersregelaarsartikelen. Dankzij jarenlange ervaring in de branche zelf weten wij wat er speelt en kunnen wij u het beste bieden. Niet alleen uitstekende producten van hoogstaande merken, maar ook eigen innovatieve producten. Producten die nog niet op de markt waren of producten waarvan wij dachten: hé, dat kan beter. Zo staan wij iedere dag voor de klant klaar. GeWooN, omdat het kan!

%

100% klanttevredenheid!

GWN bedrijfsartikelen heeft maar één doel: 100% klanttevredenheid. Dit behalen we door continue te innoveren en te investeren in producten en diensten. Extra betaalmogelijkheden. Extra verzendmogelijkheden. Allemaal voor slechts één ding. De klant!

Niet goed?

Geld terug! Via uw eigen account kunt u tot 30 dagen na aankoop van de producten zelf retouren regelen. Hierdoor wordt het complete proces vereenvoudigd en weet u zeker dat het goed komt. Ook de garanties kunt u via uw account regelen. Voor alle klanten: Niet goed? Geld terug!

J

Vandaag besteld?

Morgen in huis! U als klant wilt hebben waarvoor u betaald. Als u het vandaag voor 16:30 besteld, dan wilt u er morgen van kunnen genieten. Daarom bieden wij ook voor u de garantie: Vandaag besteld? Morgen in huis!