Levering en retourvoorwaarden

Levering en retourvoorwaarden bij GWN bedrijfsartikelen handelende onder de naam: GWN bedrijfsartikelen.

GWN bedrijfsartikelen hanteert voor de leveringen en retours de Levering en retourvoorwaarden die zijn opgesteld door GWN Bedrijfsartikelen. Deze voorwaarden zullen in werking treden op 01-07-2017.

Inhoud

Artikel 1: Identiteit van de ondernemer: 2

Artikel 2: Toepassing: 3

Artikel 3: Aanschaf van de artikelen: 4

Artikel 4: Retournering. 5

Artikel 5: Garantie. 6

Artikel 6: Overige bepalingen: 7

Artikel 1: Identiteit van de ondernemer:

GWN bedrijfsartikelen Handelend onder de namen:

GWN bedrijfsartikelen, GWN opleidingen

Vestigingsadres:
Livingstonestraat 1a
3772 KG, Barneveld

Bezoekadres:
Livingstonestraat 1a
3772 KG, Barneveld

Artikel 2: Toepassing:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere consument dan wel bedrijf die op enige wijze artikelen koopt dan wel retourneert bij GWN bedrijfsartikelen

Artikel 3: Aanschaf van de artikelen:

  1. Alle artikelen dienen voor verzending te worden betaald op IBAN nummer: NL44 RABO 0311333664. Hierop dient het volledige bedrag van de artikelen inclusief btw en verzendkosten te worden voldaan. De actuele prijs zal altijd op de site dan wel op de te betalen rekening staan alsook de verzendkosten.
  2. Er dient rekening gehouden te worden met een minimale leveringstijd van twee dagen. Indien de producten op werkdagen voor 16:30 besteld worden dan zullen deze de volgende dag geleverd worden. Buiten werkdagen zal de bestelling pas in behandeling komen op de volgende werkdag. Op werkdagen na 16:30 besteld dan zal indien mogelijk de bestelling de volgende dag geleverd worden. Indien niet mogelijk zal de bestelling de volgende werkdag in behandeling genomen worden.

Artikel 4: Retournering

De aangeschafte producten kunnen binnen 30 dagen na levering kosteloos geretourneerd worden onder de volgende voorwaarden:

  1. De retournering word op correcte wijze aangemeld via ons retour portaal.
  2. De oorzaak van de retournering betreft een verkeerde levering dan wel een defect of beschadigd product waarvan de oorzaak niet bij de koper ligt.

Indien het product geretourneerd wordt om een andere dan bovenstaande reden of buiten de 30 dagen na levering, zal het volledige bedrag inclusief btw, exclusief de verzendkosten worden teruggestort.

Artikel 5: Garantie

  1. De garantieperiode van alle producten staat aangegeven op de productpagina. Indien hier geen periode staat dan is het niet bekend wat de garantieperiode is dan wel of er een garantieperiode is.
  2. De garantie zal pas uitgekeerd worden als zeker is dat de fabriek/leverancier de garantieaanvraag goedkeurt en deze de schade uitkeert. GWN bedrijfsartikelen zal dezelfde tegemoetkoming hanteren als de fabriek/leverancier.

Artikel 6: Overige bepalingen:

GWN bedrijfsartikelen behoudt zich het recht alle artikelen te wijzigen. GWN bedrijfsartikelen behoudt zich het recht van deze voorwaarden af te wijken indien zij dat nodig achten.