De zomer is overduidelijk begonnen. Tropische temperaturen zijn aan de orde van de dag, en daar staat u als verkeersregelaar midden in. De zon schijnt ongenadig en u heeft geen plekje schaduw. Wat te doen bij deze tropische hitte?

Drinken:
Een veelgehoorde tip is drinken. Met deze temperaturen zal u veel zweten. Een mens zweet als koeling. Maar om al dat vocht op pijl te houden moet er wel veel gedronken worden. Veel vocht en zout.
Maar hoe hou je dat drinken lekker koel met deze temparturen? Hierbij enkele tips:

  • Leg het drinken 1 á 2 dagen van te voren in de diepvries. Dit kan zowel als koelelement gebruikt worden voor uw brood / eten, en het blijft de hele dag lekker koel. Ook in de zon.
  • Met behulp van de Bopp Cool. Een fles met een ingebouwd koelelement. Deze Award winnende biddon houdt uw drinken lekker koel.

Kleding:
Ook belangrijk is de kleding. Draag geen kleding met dikke stof, maar luchtige kleding. De nieuwe producten zijn vaak goed ademend en zullen dus ook merkbaar koeler zitten. Zoals een verkeersregelaarspolo met lange of korte mouwen. Deze producten zijn dun van stof, goed ademend en zullen hierdoor ook lekker aanvoelen bij deze temperaturen.

Brand de zon op uw hoofd? Zet een pet op. De pet zal uw hoofd / nek beschermen tegen directe zonnestralen. Alleen kan de pet broeierig zitten. Hiervoor kreeg ik eens een tip van een verkeersregelaar. Hij maakte zijn pet vooraf nat met water. Dit zorgt voor extra koeling en zo houdt u uw hoofd extra koel.

Nog iets om rekening mee te houden. Automobilisten kunnen last hebben van een laaghangende zon. Hierdoor zien ze u niet, minder of te laat. Denk om uw eigen veiligheid!

Heeft u nog tips die wij vergeten zijn? Zet het hieronder in de reacties.